Talo talvella ulkoa kuvattuna

Kuopio

KOY graniittilinna

KOY Graniittilinna on entinen Suomen Pankin talo. Se on rakennettu vuonna 1912 ja sen on suunnitellut J. V. Strömberg. Suomen Pankki toimi tiloissa vuoteen 1993, jolloin se muutti uusiin toimitiloihin Puutarhakadulle, "Rikkaitten rinteelle". Ensimmäisen maailmansodan aikana talon pankkiholveissa säilytettiin koko Suomen kultavarantoja. Talo on suojelukohde. Nykyisin talossa toimii entisissä pankkisalin tiloissa ravintola Isä Camillo. Lisäksi talossa on baari Pannuhuone, toimistoja,  asunto sekä kesäterassi.
Katso lisää kuvia
Pohjakuva

Kuopio

KOY Minnan setä

KOY Minnan Setä on rakennettu 1900-luvun alussa ja on suojelukohde. Tiloissa toimii tällä hetkellä ravintola Kummisetä. Talon takana on aittarakennus, joka tunnettiin aiemmin nimellä Soinisen hirsipirtti. Soinisen hirsipirtti oli kultasepänliike, joka sijaitsi nykyisen kauppakeskus Aapelin paikalla. Pelastimme hirsipirtin kauppakeskuksen tieltä ja siirsimme sen ravintolarakennuksen taakse, jossa se palvelee nyt ravintolan asiakkaita.
Katso lisää kuvia

Kuopio

Länsi-Puijon liikekeskus

Länsi-Puijon Liikekeskus sijaitsee Länsi-Puijon/Rypysuon asuinalueen sydämessä. Talossa toimii nykyään K-market, Länsi-Puijon asukastupa sekä entiset pubin, kampaamon ja kioskin/toimiston tilat yhdistettiin ja niissä toimii nyt kuntosali Hyvinvointikeskus Ryhti.
Katso lisää kuvia

Kuopio

Satamakatu

Satamakadulla Väinölänniemen vieressä meillä on upea, vanha kellariholvihuoneisto, jossa toimii gourmetravintola Musta Lammas. Kellariholvit rakennettiin alunperin vuonna 1862 oluttehtaan käyttöön. Muutama vuosi myöhemmin Gustav Ranin lunasti tehtaan ja alkoi oluen lisäksi valmistaa kuuluisaa Savon Wiinaa, joka aikoinaan oli suurin vientimerkki Suomessa. Vielä 1970-luvulla jykevät kellarit toimivat Raninin panimon edustustiloina.

LAPINLAHTI

Linnansalmentie

Lapinlahdella Linnansalmentiellä hallinnoimme Lapinlahden Liikekeskus Oy - nimistä kiinteistöä, jossa on neliöitä yhteensä 552, ja omistuksessamme niistä 84 prosenttia. Liikekeskuksessa toimii kioski, kirjakauppa ja optikkoliike. Entinen kahvilan tila jaettiin viiteen pienempään osaan, joissa toimivat tällä hetkellä kampaamo ja hieroja.

KEMIJÄRVI

Vapaudenkatu

Kemijärvellä meillä on kaksi huoneistoa keskustassa, Vapaudenkadulla 239 m2 ja Kirkkokadulla 111 m2.

KEMIJÄRVI

Kirkkokatu

Kemijärvellä meillä on kaksi huoneistoa keskustassa, Vapaudenkadulla 239 m2 ja Kirkkokadulla 111 m2.

POSIO

Kirintövaara

Posion Kirintövaarassa meillä on hirsimökki. Mökki on rakennettu 1998 ja sen huoneistoala on n. 59 m2, kerrosala n. 66 m2. Mökissä on tupa ja keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone ja sauna sekä kaksi terassia.